середа, 5 квітня 2023 р.


Лісовий івент «Forest-LAB: бережемо, відновлюємо, пропагуємо» (12.10.2023 р)


Учнівське лісництво – одна із важливих форм зв’язку школи із виробництвом, направлена на виховання в учнівської молоді любові до природи, вивчення природничих наук та підготовки майбутніх кадрів для лісової галузі України. Зустрічі лісівників нинішніх та майбутніх – гарна міцна традиція, яка запроваджена та зберігається на Київщині протягом багатьох років.

12 жовтня 202 року КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» у партнерській взаємодії з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, Боярською лісовою дослідною станцією та Столичним лісовим офісом  провели лісовий івент «Forest-LAB: бережемо, відновлюємо, пропагуємо».  Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері на території  Національного університету біоресурсів і природокористування. Серед почесних гостей лісівничого івенту були: Роман Василишиндиректор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства, Володимир Вербицькийдиректор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Людмила Кибенкозаступник директора  департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Юрій Марчук, голова Товариства лісівників України.

У заході брала участь вихованка гуртка "Forest-лабораторія" Гайсенюк Маргарита, яка розповіла про результьтати своєї дослідно-експериментальної роботи над проектом "Вплив походження на ріст і плодоношення клонів дуба звичайного на КНП Клавдієвської ЛНДС"






Завершився захід врученням подяк, сертифікатів й подарунків.

Разом ми – сила! Разом ми зробимо нашу країну кращою і екологічно безпечною!



 Обласний флешмоб "Посади дерево"


Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації спільно з Комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» ініціює проведення обласного природоохоронного флешмобу з висадки дерев «Дерева перемоги», приурочений Всесвітньому Дню Землі,.у рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна». 

Вихованці гуртка "Forest-лабораторія" долучились до флешмобу. Висадили на території гімназії вічнозелені ялинки колючі ф.Глаука та  та ялівці звичайні











Немає коментарів:

Дописати коментар

Фотогалерея

  Робота над індивідуальними дослідницькими проектами (осінь 2023 року)